Pomozi i ti | Happy Paws
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Pomozi i ti

Pomozi i ti

Svako ko ima četvoronožnog prijatelja najbolje zna šta je to što njegovom domu daje topline. Ljubimac je u stanju da pruža svom vlasniku bezuslovnu ljubav iz dana u dan, a da ne traži mnogo zauzvrat. Malo pažnje, po koju lijepu riječ, činiju hrane i mjesto za spavanje. A ono što čovjek dobija zauzvrat je – neprocjenjivo. Riješiti problem sami ne možemo, pa pokušajmo zajedno.
Nevladina organizacija “Srećne šapice – Happy Paws” u saradnji sa JU “Kakaricka gora” u sklopu projekta POMOZI I TI finansiranog od strane “Uprave za bezbijednost hrane i fitosanitarne poslove” objavljuje poziv svim nevladinim organizacijama, prihvalitištima, azilima da se prijave na poziv za dodjelu besplatnih kućica.
POMOZI I TI!
U saradnji sa JU Kakaricka gora I njihovim štićenicima koji će pomoći u izradi kućica za pse želimo da podignemo svijest I značaj ovog društvenog problema I da udružimo djelovanja lokalnih prihvalitišta, azila, NVO organizacija kako bi napravili dugoročnu dobrobit društva I prvenstveno bezdomnih životinja!
Cilj projekta je da se podstakne saradnja i promovišu najvrijedniji među nama.
Kroz ovaj projekat daćemo primjer kako sa relativno malim resursima može da se uz pomoć više aktera, napravi korisna stvar. Šira javnost će moći da vidi primjer saradnje, udruživanja, rešavanja problema zajedničkim snagama, promovisaćemo aktivnosti i potrebe najvrijednih i dati primjer široj populaciji kako ne treba mnogo napora da se zajednički napravi korist i učestvuje u rješavanju problema bezdomnih životinja.
Ovim pozivom ciljano ćemo povećati kapacitete u registrovanim prihvaltištima; promovisaćemo odgovorno vlasništvo; povećanje broja udomljenih pasa; povećanje donacija organizacijama, azilima I prihvalitištima;
Planirano je da se 5 nevladinih organizacija, prihvalitišta ili azila pomogne sa donacijom kućica za pse.
Kriterijumi odabira po važnosti su sledeći:
1. Zadovoljavanje zakonskog okvira
2. Potreba za kućicama
3. Sklonište u vlasništvu NVO
Prijave se šalju u slobodnoj formi na mail adresu: [email protected]
Bitno je navesti ko aplicira, da li postoji rešenje od nadležnih institucija i broj potrebnih kućica.

Poziv će trajati do petka 08.04.2022.godine