Pomoć i aktivnosti | Happy Paws
338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Pomoć i aktivnosti

World’s largest no-kill rescue and adoption

Plan

Happy paws pored uredjenog malog pansiona u centru grada radi na velikom pansion-prihvatilistu na periferiji.

Finansije za kucu u kojoj ce osoblje boraviti I jedan dio boxeva je obezbijedjeno, ali da bi iskoristili cjelokupni posjed I pomogli mnogo vecem broju zivotinja Happy paws ce ostaviti otvoren racun za sve one koji zele da doniraju za izgradnju veceg broja boxeva kao I za specijalne prostorije za izolaciju I oporavak.

Naime boxevi su radjeni po italijanskom standardu, da svaki ljubimac ima svoju prostoriju, natkriveni dio I svoju zelenu povrsinu.

Plan za boxeve

Kuca za osoblje

Prostorije za izolaciju I oporavak

Prostor za mace

Takodje kao pomoc bezdomnim zivotinjama mozete donirati hranu, medikamente, dezinfekciona sredstva, igracke, sve ono sto bi sapicama koje nemaju vlasnike moglo pomoci.
Happy paws je moguce posjetiti u bilo koje doba, otvoreni smo za svaki vid saradnje koji ce rezultirati nekom vrstom pomoci zivotinjama, objavljivacemo sve radove I aktivnosti u cilju sto boljeg informisanja prijatelja happy paws.

Ukoliko zelite pomoci, udomiti ili samo postaviti pitanja osjecajte slobodu da nas kontaktirate.