Usluge koje pružamo | Happy Paws
143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-143,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Usluge koje pružamo

Čuvanje ljubimaca.

Happy paws je poceo sa radom kao pansion za ljubimce, pa smo primarnu djelatnost kroz dalji rad zadrzali. Ljubimci borave u klimatizovanim prostorijama dizajniranim iskljucivo za njivove potrebe, uz redovne posjete veterinara kao i igraliste samo za njih, osoblje je 24h prisutno. Naime djevojke koje rade i odrzavaju pansion zive u istoj kuci kako sa svojim tako i sa ljubimcima koji su im povjereni na cuvanje.

Prevoz ljubimaca

Uzevsi u obzir da je Crna Gora zemlja u kojoj jedan dio ljudi i dalje vjeruje da su zivotinje za dvoriste i lanac, tako je i jako tesko naci taxi sluzbu ili nekog ko bi vas sa vasim krznenim prijateljem ili bezdomnom zivotinjom odvezao do veterinara ili vec neko drugo odrediste. Happy paws je u svoje usluge uveo i prevoz ljubimaca u vozilu koje je takodje osposobljeno tako da njima bude udobno, takodje i vlasniku.

Posjete veterinara

Happy paws je kroz mnogobrojne slucajeve spasavanja pasa ostvario divan odnos sa vecinom veterinarskih ambulanti u Podgorici, samim tim u nasem pansionu-prihvatilistu ljubimcima je obezbjedjena posjeta veterinara na nedjeljnom nivou. Takodje ukoliko dodje do nekog hitnog slucaja veterinari sa kojima saradjujemo nam uvjek izadju u susret ili se obratimo dezurnom veterinaru.

Grooming salon

Da bi nasi ljubimci bili srecni neophodno je da budu zdravi i cisti. Dugodlaki psi ocetkani, bez ucebotina, koje znaju napraviti veci problem urastanjem u kozu, nokti skraceni, suzice odstranjene, duzina dlake prilagodjena vremenskom dobu. Nas salon vrsi usluge sredjivanja bezdomnih zivotinja iz prihvatilista takodje radi samostalno i sa vlasnickim ljubimcima.

Adresa: Ulica Balšića 46
Kontakt: +382 67/805-181

Edukacija

Organizovanje poucnih radionica kako bi djeca prevazisla strah, a rodjitelji razumjeli da su zivotinje bezopasne ukoliko sa njima postupate kako treba. Edukacija vlasnika o ishrani, socializaciji, i svih ostalih problema kojima znamo rijesenje.