O nama | Happy Paws
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

O nama

O nama

Mlada organizacija koja se bavi kako cuvanjem ljubimaca tako i pomaganjem bezdomnih zivotinja. U cilju podizanja svijesti gradjana i gradjanki nase drzave a i sire, prelazimo iz malog kucnog kutka na veliko prihvatiliste/pansion. Happy paws je krenuo sa radom 2015god. Pocevsi u oronuloj kucici sa samo jednim psom, prosirili smo se na raspolozivih 300 metara kvadratnih i udomili vise srecnih ljubimaca sirom svijeta, neke od njihovih prica moci cete procitati.

Ubrzo taj prostor postaje mali, pa se projekat siri na 10 000 metara kvadratnih, na periferiji Podgorice, tacnije u selu Steke na 7 kilometara od grada, tada i formiramo ovaj sajt, u cilju da udomljenja idu brze a i da dobijemo pomoc od vise ljudi, kao i da edukujemo mlade i kroz radionice priblizimo mladima da ljubimci zaista jesu covjekovi najbolji prijatelji.

Osoblje

Marija

Medicinski radnik koja uglavnom cisti rane, previja i aplicira terapije, povrijedjenim zivotinjama.

Nevena

Profesionalni groomer, zavrsila akademiju Sase Riso u Beogradu.

Marko

Profesionalni vozac.

Slobodanka

Slobodanka Beba Markovic volonterka i podrska za sve nase planove.

Sonja

Sonja Birkhofer prevodilac, volonter i donatorka, kao i podrska za nase planove. Švajcarska.