Usluge koje pružamo

Čuvanje ljubimaca.

Happy paws je počeo sa radom kao pansion za ljubimce, pa smo primarnu djelatnost kroz dalji rad zadržali. Ljubimci borave u klimatizovanim prostorijama dizajniranim isključivo za njivove potrebe, uz redovne posjete veterinara kao i igralište samo za njih, osoblje je 24h prisutno. Naime djevojke koje rade i održavaju pansion žive u istoj kući kako sa svojim tako i sa ljubimcima koji su im povjereni na čuvanje.

Prevoz ljubimaca

Uzevši u obzir da je Crna Gora zemlja u kojoj jedan dio ljudi i dalje vjeruje da su životinje za dvorište i lanac, tako je i jako teško naći taxi službu ili nekog ko bi vas sa vašim krznenim prijateljem ili bezdomnom životinjom odvezao do veterinara ili već neko drugo odredište. Happy paws je u svoje usluge uveo i prevoz ljubimaca u vozilu koje je takođe osposobljeno tako da njima bude udobno, takođe i vlasniku.

Posjete veterinara

Happy paws je kroz mnogobrojne slučajeve spašavanja pasa ostvario divan odnos sa većinom veterinarskih ambulanti u Podgorici, samim tim u našem pansionu-prihvatilištu ljubimcima je obezbjeđena posjeta veterinara na nedjeljnom nivou. Takođe ukoliko dođe do nekog hitnog slučaja veterinari sa kojima sarađujemo nam uvjek izadju u susret ili se obratimo dežurnom veterinaru.

Grooming salon

Da bi naši ljubimci bili srećni neophodno je da budu zdravi i čisti. Dugodlaki psi očetkani, bez ućebotina, koje znaju napraviti veći problem urastanjem u kožu, nokti skraćeni, suzice odstranjene, dužina dlake prilagođena vremenskom dobu. Naš salon vrši usluge sređivanja bezdomnih životinja iz prihvatilišta takođe radi samostalno i sa vlasničkim ljubimcima.

Adresa: Ulica Balšića 46
Kontakt: +382 67/805-181

Edukacija

Organizovanje poučnih radionica kako bi djeca prevazišla strah, a rodjitelji razumjeli da su životinje bezopasne ukoliko sa njima postupate kako treba. Edukacija vlasnika o ishrani, socializaciji, i svih ostalih problema kojima znamo riješenje.