SIA

SIA

ŠTO JE SOCIAL IMPACT AWARD?

Social Impact Award je više od nagrade, to je edukativni program namijenjen mladima od 14 do 30 godina starosti koji im pomaže da započnu i razviju svoj društveni biznis.

Žiri Social Impact Award programa za Crnu Goru odabrao je 10 finalista koji ulaze u proces inkubacije: Seljak.me, Eltroti Podgorica, Happy Bed, Flatoro, Cegerica, Kad kipovi propričaju, ReUse Centar, Prerada vune, Filament i PomoziMI.

Na konkurs za ovogodišnji Social Impact Award program pristigao je 41 projekat mladih iz sljedećih opština: Bar, Berane, Budva, Danilovgrad, Pljevlja, Podgorica, Ulcinj i Žabljak, od koji je 37 projekata zadovoljilo uslove konkursa.

Više informacija možete naći na sljedećem linku.

Ove godine Happy paws je jedan od finalista, podrzite nasu ideju da zajedno napravimo razliku u Crnoj Gori.

INKUBACIJA I NAGRADE

Nakon što se apliciranje završi, žiri bira 10 finalista (timova sa najmanje 3 člana) koji će proći kroz inkubaciju. Potom, jednog pobjednika će izabrati zajednica putem onlajn glasanja, dok će žiri izglasati preostala dva dobitnika nagrade.
Pobjednički timovi dobijaju po 1.500EUR i besplatno učešće na međunarodnom SIA Samitu u Pragu koji se održava od 26-30. novembra 2020. godine.