Naša organizacija bila dio Božićnog bazara

Naša organizacija bila dio Božićnog bazara

Tradicionalni humanitarni Božićni bazar, koji je okupio brojne izlagače, bio je prilika i da naša organizacija predstavi svoj rad.

Brojne ambasade i kompanije predstavile su svoje proizvode na jedanaestom diplomatskom Božićnom bazaru, sa ciljem da prikupe što više novca i pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Ovogodišnji bazar, koji tradicionalno organizuje Međunarodni klub žena u tržnom centru Delta siti,  oduševio je veliki broj posjetilaca a pogotovo najmlađe.

Bazar je otvorila prva dama Crne Gore Lidija Đukanović, koja je naglasila zadovoljstvo što Božićni bazar iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetilaca i učesnika, pa sa tim i iznos prikupljenih sredstava i ocijenila da su donacije uvijek bile usmjerene na pravu adresu, tamo gdje su i najpotrebnije.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja diplomatskog humanitarnog bazara, Đukanović je obišla izložene štandove, upoznala se sa nacionalnim proizvodima i donirala sredstva koje će Međunarodni klub žena ove godine uputiti: JU Komanski Most iz Podgorica, JPU EKO Bajka iz Pljevalja, NVO Happy Paws iz Podgorice, Centru za obrazovanje i odgoj – Don Boško, Gimnaziji Slobodan Škerović i Osnovnoj školi i dječijem vrtiću Bajo Jojić iz Andrijevice.