Happy paws na Sajmu mladih preduzetnika

Happy paws na Sajmu mladih preduzetnika

Predstavnice naše organizacije imale su čast i zadovoljstvo da budu dio III Sajma mladih preduzetnika Crne Gore. Predstavili smo naš asortiman namijenjen kućnim ljubimcima, a oduševljenje sa našom ponudom nijesu krili ni posjetioci.

 

Treći Sajam mladih preduzetnika Crne Gore u organizaciji Unije mladih preduzetnika Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Ministarstva mladih i sporta održao se u holu TC Dela City, gdje su građani Crne Gore imali priliku da se upoznaju sa 30 mladih preduzetnika i njihovim biznisima kao i da se informišu o aktuelnim biznis podrškama i programima od 5 intitucija i organizacija u oblasti preduzetništva.

Na svečanom otvaranju Sajma prisutnima se obratio ministar Nikola Janović i predsjednik Unije mladih preduzetnika CG Uroš Bulatović.

U sklopu svečanog otvaranja dodijeljene su zahvalnice partnerima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji događaja, a to su: Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj – IPER, Privredna komora Crne Gore, Glavni grad Podgorica – Sekretarijat za preduzetništvo, Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Kancelarija za mlade Podgorica, TC Delta City, Media Star.

Mladi preduzetnici koji su izlagali svoje biznise na 3. Sajmu mladih preduzetnika CG, pored naše organizacije su: Lexellent, Finalis, Minuta do posla, Photo studio Zahara, Pet Zoona, Evropska omladinska kartica – EYCA, Maksimovski & co, G Consulting, Kakao Concept Store, Štamparija Lapis, QQRIQ, Refresh media, Seljak.me, BM Hair Couture, Knedla Bar, Viking Work & Travel, Mikser Bar, Vanilla Candle Studio, Centar za omladinsku edukaciju, Open Box Studio, EQ, SAT Agency, Black Sheep Event Agency, Shootka, CMM Group, Infinity Marketing, Okači.me, InstaMontenegro.