Happy paws dobio nagradu za održivost

Happy paws dobio nagradu za održivost

Naša organizacija “Happy paws” dobila je svoje prvo priznanje za dosadašnji rad! Nagradu smo dobili za održivost naših ideja, kada je riječ o brizi o kućnim ljubimcima!

U hotelu CentreVille u organizaciji Centra za ekonomski prosperitet i slobodu (CEPS) juče je održan “Forum Akademije za preduzetništvo” na kome je organizovano takmičenje za najbolju biznis ideju i panel “Kako doći do početne investicije i podrške za preduzetnike”.

Nagradni fond u iznosu od 3.000 EUR, čiji sponzori su Erste banka i Glavni grad, podijeljen je kroz tri novčane nagrade sljedećim preduzećima: Nova šansa u Novom (za društveni uticaj), Seljak.me (za inovativnost) i Happy Paws (za održivost).

Forum, koji je okupio preko 50 predstavnika finansijskog sektora, državnih institucija, kompanija, nevladinih organizacija, socijalnih preduzeća i mladih preduzetnika. organizovan je u okviru Globalne nedjelje preduzetništva koja se proslavlja širom svijeta.

Na takmičenju koje je okupilo preduzeća sa društvenim uticajem, koji su korisnici CEPS-ove mentorske podrške, predstavili su se: Koperativa “Od naših ruku” iz Nikšića, Bona Fide – Kooperativa “Crveno zlato” i Zračak nade iz Pljevalja, Nova šansa u Novom iz Herceg Novog, Centar za ravnopravnost, integraciju i imigraciju, Štamparija “Lapis”, Happy paws i Seljak.me iz Podgorice.