Edukacija o kućnim ljubimcima danas i sjutra na Sajmu u “Delti”

Edukacija o kućnim ljubimcima danas i sjutra na Sajmu u “Delti”

Naša organizacija učestvuje danas i sjutra na Sajmu u šoping molu “Delta city”, koji je posvećen odgovornom vlasništvu kućnih ljubimaca, a posjetioci će imati priliku i da udome psa ili mačku. 

Svake godine u novembru, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, agencija Memento marketing i komunikacije organizuje sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet.

Organizatori kažu da je osnovni cilj sajma da se u dva dana na jednom mjestu ispromoviše kompletna ponuda vezana za kućne ljubimce i domaće životinje, ali i odgovorno vlasništvo i udomljavanje mačića i štenaca.

“Učesnici imaju priliku da na štandovima detaljno predstave svoju ponudu i na najbolji način upoznaju građane sa svojim uslugama, a posjetioce da se upoznaju sa ponudom, ali i učestvuju u pratećim sadržajima. Poseban fokus se svake godine stavlja na edukaciju vezanu za brigu o kućnim ljubimcima i to uz detaljne instrukcije stručnih lica koji građanima, a posebno roditeljima i djeci, pružaju savjete o njezi, ali im i predočavaju što sve podrazumijeva vlasništvo nad kućnim ljubimcem”, saopštili su organizatori.

Posjetite Sajam i vidite što su nam to pripremili organizatori ove godine!